Thursday, March 4, 2010

Pautan KPM online

Admin memaklumkan kepada semua guru ICT dan GPM sekolah-sekolah ahli PKG Port Dickson, bahawa pada pada tahun 2010, segala aktiviti PKG Port Dickson tidak dapat dijalankan seperti tahun-tahun sebelumnya. Ini adalah berkaitan dengan tuntutan perjalanan dan juga makan dan minum tuan-tuan dan puan-puan ketika bengkel diadakan.

Pihak kami akan menjalankan bengkel dan juga mesyuarat jika keadaan kembali seperti sediakala. Sebagai alternatif, PKG telah menghantar surat-surat makluman ke sekolah tuan/puan berkaitan dengan PSS dan juga ICT. Seperti pemantauan SPPICT, iQPSS & iNILAM secara online.

Admin telah membuat senarai pautan tersebut di sebelah kanan blog. Pihak PKG amat mengharapkan tuan/puan dapat mengambil tindakan segera untuk mengisi data yang diperlukan dalam laman web tersebut. Jika pihak tuan/puan mempunyai masalah dan juga pertanyaan, sila berhubung dengan PTP PKG Port Dickson. Pihak kami sentiasa sedia membantu tuan/puan dalam melaksanakan tugas yang diamanahkan.

Bahan edaran terbitan BTPKPM juga boleh diambil di PKG Port Dickson. Borang penerimaan bahan boleh dimuat turun melalui blog ini pada ruangan muat turun bahan.

No comments:

Post a Comment